Rólunk

Történetünk:

A JOGÁSZBULI Kft. 20 éves, kifejezetten jogászok irányában szerzett rendezvényszervezői tapasztalattal rendelkező, a Budapesti Ügyvédi Kamara által egyedüliként támogatott vállalkozás.


A kezdetben évi négy alkalommal az ELTE Államigazgatási és Jogtudományi Karon végzett jogászok évfolyam találkozójaként induló kezdeményezés az évek során a budapesti 24 és 38 év közötti jogászok havi találkozóhelyévé nőtte ki magát.

A havonta megrendezésre kerülő "jogászbulik" változó helyszínen és gazdag programmal várták vendégeiket 1995 és 2017 közötti időszakban. Bár a rendezvények forgatókönyve hasonló volt - garantált programként szerepelt egy-egy hazai zenekar fellépése, valamint alkalmanként legalább egy italakció - minden alkalom és program egy téma köré csoportosul, így a rendezvények két évtized után is hónapról hónapra újdonságot kínált a vendégeknek.

A többéves szakmai tapasztalatszerzés után a felmerülő igényekre reagálva a kezdetektől meglévő csapat elhatározta tevékenységi körének bővítését, és a jogász társadalom szélesebb rétegének megszólítását.
Ennek következtében a tavalyi év során kissé kibővült szervezőgárda több, különböző típusú rendezvénysorozat szervezését kezdte meg.

A kezdeményezés rendkívül pozitív fogadtatásra talált a budapesti jogászokat tömörítő Budapesti Ügyvédi Kamara vezetésénél, akinek régóta célja olyan rendezvények elindítása, felelevenítése, melyek az egymástól a mindennapokban elkülönült, egyéni vállalkozásokban tevékenykedő ügyvédek társadalmi életének felélénkítését, meglévő kapcsolatainak ápolását, mélyítését, valamint új kapcsolatok kialakulásának lehetőségét szolgálja.

A közös cél és a hatékonyság érdekében a JOGÁSZBULI Kft. a Budapesti Ügyvédi Kamara támogatásával a budapesti ügyvédek elsőszámú rendezvényszervező cégévé vált.

2008 óta a Jogászbuli Kft szervezi meg a Magyar Ügyvédi Kamara Ügyvédnapi Estélyét is minden év novemberében.

Az idei évben 7 év Jogászbuli szünet után elhatároztuk sorozatunk új köntösbe való öltöztetését Jogá§zbuli Déjá vu néven. Első rendezvényünket április végén tartjuk a Manna Lounge Étteremben, ahol három jogi évfolyam találkozójának is helyt adunk.

 

Videók JogászBuli a Facebook-on Írjon nekünk