Jogá§zbuli Déjá vu

Dátum: 2024-04-27

Kedves Kollégák!

A tavalyi évben fogalmazódott meg bennünk a gondolat, hogy a régi Jogászbuli-sorozatot új köntösbe öltöztetve ismét találkozókat szervezzünk jogász vendégeiknek és barátaiknak. Borzasztó sok minden történt azóta, hogy 2015-ben a Symbolban, 2016-ban az Orfeumban, majd 2017-ben az utolsó, 22. szülinapi Jogászbulin a Kioskban találkoztunk, ha emlékeztek, ezekre Titeket is meghívtunk egy évfolyamtalálkozó keretében. Az eltelt 7 (!!!)  év alatt legfőképpen a Covid nem kedvezett a barátságok ápolásának, rendezvények szervezésének, de szerencsére most már biztonságban tudhatjuk magunkat.

Levelem fő célja tehát, hogy szeretettel meghívjunk Benneteket 2024. április 27. napjára a Manna Étterembe (1013 Budapest, Palotai út 17.), mikor is új Jogá§zbuli Déjá Vusorozatunk első buliját szervezzük meg. Kizárólag az évfolyamtalálkozós Vendégeinket 18.00 órától üdvözlő itallal és fogadó falatkákkal várjuk az étterem külön részében, ahol a többi vendégtől elszeparáltan, nyugodtan tudunk majd beszélgetni. Ezen felül az est folyamán igény szerint tudunk vacsorát és italokat rendelni, de a fogyasztás nem kötelező. Az étterem külön részeiben további vendégeket is várunk a’ la carte vacsorára, majd csak a bulizni vágyó vendégek 21 órától érkezhetnek. Ezzel a rendezvénnyel szeretnénk a régi Jogászbulik családias, baráti hangulatát visszaidézni, már persze egy kicsit az „éveinkhez rendezve” a programot. 23 órától  az elmúlt évek Ügyvédnapi Estélyén sikeresen fellépődr. Kovács Julcsi jogász énekesnő ad majd egy órás koncertet és előtte-utána pedig a régi Jogászbulikból jól ismert Dj Márfai Tibi és Dj Farkas Csabi áll majd a keverőpultoknál. A rendezvény 02.00 óráig tart.

 

Az évfolyamtalálkozóra érkezőknek, a teljes program egyedi módon: 8.000 Ft (Áraink a 27%-os Áfát tartalmazzák)

A belépőjegy tartalmazza a különtermet 18.00 órától, egy üdvözlő italtválasztás alapján (Kreinbacher-Brut Nature/Aperol Spritz/pálinka/Jágermesiter/üdítő) és a fogadó falatkákat:

Burgonyás-chorizzós pizza

Konfitált kacsamáj, mascarpone, házi kalács

Gravlax lazac, rukkola, avokádó hab és

Mini pesztós mozarella-koktélparadicsom

 

Doodle-ban tudtok jelezni a kiemelt támogatók alatt az évfolyamotokra készített doodle eseményben és hamarosan készül a Facebook esemény is. (A jelentkezési határidő: 2024. április 10., fontos, hogy az étteremnek jelezni tudjuk idejében a létszámot.)

Kérjük, terjesszétek az igét, szóljatok, akinek csak tudtok az évfolyamról, akár küldjétek tovább ezt az e-mailt, hogy minél többen találkozhassunk ismét.

A rendezvénnyel kapcsolatosan feleségem, Rohrbeck Melinda várja észrevételeiteket, kérdéseiteket a szervezes@jogaszbuli e-mail címen és 30-210-74-90-es telefonszámon.

Visszajelzéseitekre feltétlenül számítunk akkor is, ha nem tudtok jelen lenni az eseményen!A belépődíjakat a Jogászbuli Kft. számlaszámára (OTP Bank 11742324-21453702) tudjátok utalni, kérlek, a közleményben a nevetek és az évfolyam megjelölésével, mert több évfolyam (1995-ben és 1997-ben végzettek) is fog jelentkezni erre az eseményre és Melinda kezeli majd a számlázást és a jelentkezéseket. Az évfolyamok elhelyezése jelentkezési sorrendben, létszámtól függően történik majd!

 

Addig is szép napokat kívánunk, a találkozás reményében:

 

Rohrbeck István (1995-ben végzett kolléga, a Jogászbuli sorozat megálmodója) és Rohrbeck Melinda rendezvényszervező

       

 

 

 

 

 

 

 

Videók JogászBuli a Facebook-on Írjon nekünk